Lördagsmorgon

 
Startade upp lördagen med en liten energi-kick i form av havrepannkaka med blåbär serverade med varma hallon. Den där envisa förkylningen som inte riktigt bryter ut men ändå ligger och stör i kroppen ger inte med sig. Ännu viktigare att då äta bra för att kroppen ska orka kämpa emot.
 
God morgon på er!

Här på den östra sidan av Sverige verkar det inte bli så mycket bättre än grådaskigt väder, men då får man göra det bästa av situationen och försöka leva lite på gårdagens underbara väder.
Grabbligan och deras pappa ska åka iväg en sväng på förmiddagen och förutom tvätt, lite städning och magträning tänkte jag hinna ner på stan en sväng för att leta nya sneakers då ett par relativt nyinköpta i våras har havererat och Stadium utan några som helst krusiduller (trots avsaknad av kvitto) skrev ut ett presentkort så jag kan välja ut ett par nya.
Det kallar jag service!
 
Till kvällen får vi matgäster som kommer bli serverade en viltgryta som mannen jobbade med större delen av gårdagen.
Kommer med största sannolikhet smaka riktigt gott!
 
Hoppas ni får en riktigt fin lördag!


Men så smarrigt det där såg ut, å viltgryta lät inte helt fel det heller!

Här hemma blir det kolhydratladda med spagetti å köttfärssås å lite resorb på det ;-)

Välkommen hit!

Jag är en ung börjar-närma-mig-40-åring som bor i Norrköping i ett litet hus tillsammans med min man och tre busfrön till grabbar. Min vardag är en intensiv blandning av allt mellan höga tvättberg till legofyllda golv. Den kryddas dock med ett stort behov av det där lilla extra som glittrar, glimmar och förgyller tillvaron.

Jag är en godisälskande shopoholic som gärna tränar så mycket jag kan och får tillfälle till. Varje dag är en ny lärdom och ett konstaterande att jag faktiskt är en trebarnsmamma!

Hoppas Du ska trivas och vill titta in igen. Och lämnar Du ett litet avtryck blir jag strålande glad!

Kontakt: hanna.didrikson@hotmail.com