Tröttis....

Första heldagen på dagis gjord! Första hämtningen av mamma gjord! Första kvällen av många på tu man hand gjord! Nu är jag dock så jättetrött! I natt var det ingen höjdare då Lilleman vaknade mycket och var ledsen och sedan skulle han upp vid 5-tiden! Efter detta väntade sedan en heldag på jobbet. Hoppas verkligen vi kommer orka detta, att hålla ut tills han sover lite bättre. I natt blir det dock lite bättre för min del då det är F´s natt. Vi får helt enkelt ta varannan natt nu när vi båda jobbar.

Dagarna känns som de kommer bli ganska så lika framöver. Hämta på dagis. Leka en stund. Äta mat. Bada. Läsa böcker. Borsta tänder. Äta välling och sedan nattning. Det är väl så min glamorösa vardag kommer se ut nu i korta ordval......

Lillemans ordförråd utökas för varje dag som går. Idag i badet var det "bubblor" som gällde.


Han är nu väldigt bestämd på att äta vällingen i sin säng. Han vill inte sitta i mammas knä längre. Killen håller på att bli stor....Tillbakablick:För två år sedan gjorde vi vår sista dag på kryssningen. Förutom Haiti och Jamaica hade vi även klarat av snorkling vid Grand Cayman och ett stopp i Mexico. Sista dagen avnjöt vi som sagt på båten med mycket sol, mat och en "hejdundrande" avslutningsshow på kvällen. En resa som måste göras om igen!!! Det har vi definitivt bestämt oss för.

Här kommer en liten kram till svärmor och svärfar som just nu befinner sig i Spanien.


Allena....

Har ni märkt att det börjar blir mörkt vid 20-tiden nu?? Det är det här som jag tycker är det absolut tråkigaste med hösten. Att kvällarna blir mörka. Älskar den tidiga sommaren då det inte börjar mörkna förrän vid 22.

Idag har jag varit själv större delen av dagen. Vid lunch kom pappa och hans sambo och hämtade Lilleman för en heldag på Kolmårdens djurpark. Och lite senara for F iväg till Göteborg för att kolla på fotboll. Hängiven fantast som åker fram och tillbaka till Götet över dagen bara för att se sitt favoritlag......

Jag sprang en sväng på stan för att uträtta lite ärenden och för att drömma om alla höstinköp jag skulle vilja göra. När hösten börjar närma sig ökar alltid shoppinglusten! Tur att det inte är allt för långt till min födelsedag. Det blir nog bara önskningar om kläder i år och kanske om ett par skor.......


Jag skulle faktiskt inte tacka nej till någon av dessa:
Ankle boot   Midcut boot   *Maddy   Ankle boot

Sedan har jag jobbat hårt på "Saker-att-göra-när-Lilleman-inte-är hemma-listan". Lyckades faktiskt beta av en hel del även om jag såklart inte är färdig än, men det känns riktigt bra att få lite gjort för en gång skull! Hann även med att slappa lite med några skvallerblaskor och en härligt god sallad från Paus.Imorgon börjat dagis "på riktigt". Hoppas verkligen det går bra och att han inte blir sjuk med en gång. Hoppas även på en natt utan drömmar om att tappa taget.....


Släppa kontrollen....

Lönehelg! I vårat kvarter har man verkligen blivit påmind om detta. Det är ganska så mycket unga människor som bor här och jag tror att ca 80% av dem hade fest igår. På ett sätt känner man sig så väldigt gammal och tråkig när man ligger där i sin säng och irriterar sig på allt gap och skrik och monotona bastoner som ljuder mellan väggarna. Men vi är ju så otroligt måna om våra få timmar av sömn som erbjuds oss. Så vi får väl vara gamla och tråkiga ett tag till. Tills Lilleman börjar inse att det är skönt att sova en hel natt och att sovmorgon är bland det ljuvligaste som finns.

Jag har de senaste nätterna drömt så jobbiga drömmar. Drömmar som handlar om att det händer Lilleman saker som jag inte kan göra något åt. I natt var vi ute och åkte motorbåt. Alla hade flytväst utom Lilleman och han ramlade såklart i vattnet och motorbåten bara fortsatte köra. I går natt klättrade vi på en bergvägg. Vi kom till ett jättebrant parti och jag var tvugen att släppa Lilleman med en hand för att kunna hålla mig fast. Såklart orkade jag inte hålla honom med en hand och han kanade ner för bergväggen. Jätte hemska drömmar och jag har vaknat båda nätterna med ordentlig hjärtklappning. Min kloka vän sa till mig igår att det säkert handlar om att nu ska jag släppa kontrollen. Nu ska jag lämna honom på dagis och lita på att andra människor ska se efter honom på bästa sätt och det känns jobbigt. Eller jag har inte trott att jag tyckt det är jobbigt. Men på nätterna talar tydligen mitt undermedvetna om för mig att jag innerst inne tycker detta är jobbigt.....


Hade en jättemysig gårdag. På förmiddagen cyklade vi hem till goda vänner som nyligen flyttat till ny lägenhet. Den var verkligen jättefin!! Är så glad för deras skull. De behövde lite hjälp att flytta ett piano så min starke man fick rycka ut, tillsammans med tre andra starka karlar. Hann prata en liten stund även om jag mest for fram och tillbaka för att hålla koll på Lilleman...... Ses alldeles för sällan nu för tiden. Men livet är ju tyvärr så uppbokat hela tiden. Måste verkligen anstränga mig och prioritera vännerna ibland. Så där bara på tu man hand, utan en liten Vilde som hela tiden hittar på bus och gör det svårt att fokusera på någon annan person.

På kvällen köpte vi med oss mat och åkte hem till några andra goda vänner. Satt faktiskt ute och åt, även om vi mot slutet av måltien började frysa riktigt ordentligt. Men det gäller att ta vara på dessa kvällar nu för innan vi vet ordet av är det november (min hatmånad)!Välkommen hit!

Jag är en ung börjar-närma-mig-40-åring som bor i Norrköping i ett litet hus tillsammans med min man och tre busfrön till grabbar. Min vardag är en intensiv blandning av allt mellan höga tvättberg till legofyllda golv. Den kryddas dock med ett stort behov av det där lilla extra som glittrar, glimmar och förgyller tillvaron.

Jag är en godisälskande shopoholic som gärna tränar så mycket jag kan och får tillfälle till. Varje dag är en ny lärdom och ett konstaterande att jag faktiskt är en trebarnsmamma!

Hoppas Du ska trivas och vill titta in igen. Och lämnar Du ett litet avtryck blir jag strålande glad!

Kontakt: hanna.didrikson@hotmail.com