Buttman.

I går var vi i leksaksaffären för att byta en födelsedagspresent. Lilleman kom istället hem med denna dräkt då hans nya idol är Batman eller som han envisas att kalla honom "Buttman". Vi har fått oss ett antal goda skratt......


Mina grabbar!


3 veckor har de små gossarna hunnit bli. Tiden bara rinner iväg. Det känns som bara några dagar sedan som vi kom hem från BB. Har varit på BVC idag och de fortsätter att gått upp i vikt och tur är väl det med tanke på hur mycket och ofta de äter.
Alvin väger nu 3360 och Theo 3190.


Inhandlad!

I dag har jag blivit med pump. Jag hoppas den är värd varenda krona. Min förhoppning är i alla fall att min tillvaro ska bli lite enklare nu. Tänker inte sluta amma helt, men nu kan jag ju varva lite. Ge en gosse bröstet och den andre flaska. Jag måste ju reda ut det på något sätt när jag efter sommaren blir ensam om dagarna.


Välkommen hit!

Jag är en ung börjar-närma-mig-40-åring som bor i Norrköping i ett litet hus tillsammans med min man och tre busfrön till grabbar. Min vardag är en intensiv blandning av allt mellan höga tvättberg till legofyllda golv. Den kryddas dock med ett stort behov av det där lilla extra som glittrar, glimmar och förgyller tillvaron.

Jag är en godisälskande shopoholic som gärna tränar så mycket jag kan och får tillfälle till. Varje dag är en ny lärdom och ett konstaterande att jag faktiskt är en trebarnsmamma!

Hoppas Du ska trivas och vill titta in igen. Och lämnar Du ett litet avtryck blir jag strålande glad!

Kontakt: hanna.didrikson@hotmail.com