Slappkväll.

En lugn eftermiddag har passerat och en ännu lugnare kväll väntar.
Jag har endast försett Lilleman med det absolut nödvändigaste, som mat, kärlek och en och en annan kram. Annars har det varit väldigt lugna aktiviteter på agendan.

Nu när Lilleman sover gott ska nog jag också knoppa in snart.
Har som plan att sova bort vad det nu än är jag har i kroppen och vakna pigg och kry i morgon bitti.

Kvällens slappa:


Ny vecka - nya tag.

Har avklarat min första dag på nya jobbet.
Eller nya och nya, jag har ju jobbat där förut,
men det var ca 3 år sedan så det kändes lite nytt.
Inledde arbetsveckan med en halvdag. Kändes lite konstigt att gå hem, men välbehövligt då jag antagligen har någon typ av infektion i kroppen och fortfarande inte mår särskilt bra. Så jag gick hem och sov några timmar innan det var dags att gå och hämta Lilleman på förskolan. I dag gick hämtningen och påklädningen alldeles utmärkt och det var så skönt.

Har även varit på MVC igen. Allt ser fortfarande bra ut och besöket kändes betydligt bättre den här gången än det gjorde förra gången. Med ett litet undantag för att min stora mage antagligen tryckte på kroppsvenen vilket gjorde att jag nästan svimmade, i liggande..... Det är bra gjort :). Men med tanke på att magen nu har samma mått som en fullgången mage innehållande en bebis så är det kanske inte så konstigt att det trycker på både det ena och det andra i ryggliggande.

I morgon väntar ett tillväxt-ultraljud.
Håller tummarna att 2:an har växt till sig lite......

Måndagens:

Som vanligt är alles från H&M.....


Tråkmåns.

Lite dåligt bloggande i helgen,
men utan att låta för tjatig så har jag varit så otroligt trött.
Att städa hela förmiddagen och sedan åka ner på stan och shoppa dagiskläder åt Lilleman blev tydligen för mycket igår. Jag var fullständigt slut som människa. Jag kände/känner mig mig nästan som sjuk i kroppen. Går inte riktigt att beskriva känslan. Så här kände jag aldrig när jag var gravid med Lilleman. F var iväg på galej i går kväll och Lilleman och jag åkte hem till mamma med man och det var skönt. Då fick jag chans att ta det lugnt och bara vila. Natten har dock inte varit bra då jag haft jätte svårt att hitta någon bekväm liggställning vilket resulterat i att jag vaknat hela tiden. Förmiddagen har gått i samma utmattade tecken och nu försöker jag samla kraft för att vara lite social när goda vänner kommer över och fikar lite.

Ungefär så här glad kommer jag dock vara när jag får krypa ner i sängen i kväll.....Usch - vad tråkig jag låter nu för tiden. Bara en massa gnäll om trötthet och andra åkommor, men jag störs väldigt mycket av att kroppen liksom inte fungerar som vanligt. Även om jag självklart vet vad det beror på, så är det ändå frustrerande.
Nej, nu ska jag försöka rycka upp mig och sluta gnälla!


Välkommen hit!

Jag är en ung börjar-närma-mig-40-åring som bor i Norrköping i ett litet hus tillsammans med min man och tre busfrön till grabbar. Min vardag är en intensiv blandning av allt mellan höga tvättberg till legofyllda golv. Den kryddas dock med ett stort behov av det där lilla extra som glittrar, glimmar och förgyller tillvaron.

Jag är en godisälskande shopoholic som gärna tränar så mycket jag kan och får tillfälle till. Varje dag är en ny lärdom och ett konstaterande att jag faktiskt är en trebarnsmamma!

Hoppas Du ska trivas och vill titta in igen. Och lämnar Du ett litet avtryck blir jag strålande glad!

Kontakt: hanna.didrikson@hotmail.com