Mors dag!

Ännu en dag i solsken och sommarvärme. Dessutom Mors dag. Min andra....... I vår "ursprungsfamilj" har vi alltid firat Mors och Fars dag. Försöker alltid att ses då och gärna överlämna någon liten present. Detta har inte min man vuxit upp med, men trots det fick jag faktiskt frukost på sängen idag för att ändå uppmärksamma dagen!! Framöver kanske jag kan få någon liten teckning att sätta upp på kylskåpet......

Gårdagen avslutades med god middag och trevligt sällskap. Jag var dock fortfarande hysteriskt trött sedan fredagens bravader. Det verkar som om jag gått och blivit gammal. Kan inte komma på någon annan förklaring.........

Idag har vi varit iväg och firat Lillemans kusins konfiramation. Vi befann oss dock mer utanför kyrkan än inne då Lilleman inte riktigt hade ro att sitta still i nästan 1 1/2 timma. Det var tur att han sedan fick springa av sig ordentligt hemma hos kusinerna. Fast vi har idag konstaterat att han nog är en liten mes........ Livrädd när han skulle få åka på gräsklipparen och läskigt var det att hoppa på stora studsmattan! Han får väl komma igen nästa sommar när han växt till sig lite! :)

Gårdagens klänning:


Dagens klänning:


Kvällens klänning:


Klänningposerna ha intagits och förevigats på bild!!!

Nu har vi landat en sväng i Finspång för att fira lite Mors dag. Presenten har överlämnats och nu väntar grillat! Helt otroligt att kl snart är 19 och det är fortfarande väldigt varmt ute. Nästan så vi funderar på om det är för varmt för att sitta ute och äta........

En stor kram till vår älskade mamma på Mors dag!!!!


Högsommarvärme!

Vilket väder! Det är ju helt otroligt hur det bara slog till. Maj-månad är för mig vår och inte sommar! Det är helt underbart med detta väder, men det måste hålla i sig heeeeela sommaren!!

                                  

Måste säga att det är aningens segt idag. Det är ju inte som förr i tiden när man kunde ta det lugnt en hel dag efter att man varit ute sent och svirat. Nej, nu är det full aktivering oavsett om man orkar eller inte! Vi tog med oss vår lille vilde hem till några kompisar och placerade oss på deras altan, medan Lilleman for omkring överallt. Det är just denna anledningen (och kanske egentligen den enda för vår del) till att man ska ha ett hus!! Det är ju så smidigt för Lilleman att bara röra sig fritt, ha nära till sina leksaker, nya blöjor, vattenflaska mm mm. Och så kan hans föräldrar få sitta ner i lugn och ro ett litet tag. Det behöver ju inte bli ett projekt så fort man ska gå ut. Men denna sommar får vi väl helt enkelt bara köpa läget. För det kommer ju inte bli något hus innan denna sommar är över.

Lilleman på besök hos sin lilla vän.


Hon är ett rikitgt litet charmtroll som nästan jämt är glad!


Lilleman i utforskartagen.


Ikväll får vi middagsgäster så nu borde jag väl egentligen ta tag i hemmet och börja förbereda lite......


Möhippa!

Igår var det kvällen med stort K. Vi har hela veckan gått och pratat om gårdagens planerade Wii-afton som egentligen inte existerade över huvudtaget. Vi har kämpat hårt för att vår kära arbetskamrat inte skulla ana vad som egentligen planerades och jag tror att vi lyckades ganska så bra. På väg till det planerade Wii-spelandet stoppades hon i Vasaparken där hon fick deltaga i en trekamp som kanske inte var helt rättvis, men livet är inte alltid rättvist!

Sedan fortsatte kvällen med AfroPowerDance som vi alla deltog i. Jättekul och framför allt väldigt skönt för hela kroppen. Hur vi såg ut när vi utövade detta ut är en annan historia......eller kanske inte för här kommer ju några bilder:
Efter detta var vi verkligen i behov av att fylla på med lite ny energi i form av mat så att vi med säkehet skulle orka hela kvällen. Kvällen avslutades såklart med party party hela natten lång...........
Redo för utgång!


Häng på Bomulls uteservering!Det var helt klart en lyckad kväll som avslutades långt in på småtimmarna när fötterna började värka och en liten känsla av att det faktiskt finns en morgondag också började infinna sig......

Vår älskade blivande brud kommer verkligen få känna av att det idag är en ny dag då hon har ett fullspäckat schema med ytterligare en möhippa. Hoppas hon orkar!! Det hade jag aldrig gjort....... :)Välkommen hit!

Jag är en ung börjar-närma-mig-40-åring som bor i Norrköping i ett litet hus tillsammans med min man och tre busfrön till grabbar. Min vardag är en intensiv blandning av allt mellan höga tvättberg till legofyllda golv. Den kryddas dock med ett stort behov av det där lilla extra som glittrar, glimmar och förgyller tillvaron.

Jag är en godisälskande shopoholic som gärna tränar så mycket jag kan och får tillfälle till. Varje dag är en ny lärdom och ett konstaterande att jag faktiskt är en trebarnsmamma!

Hoppas Du ska trivas och vill titta in igen. Och lämnar Du ett litet avtryck blir jag strålande glad!

Kontakt: hanna.didrikson@hotmail.com