Några små tips.....

från H&M igen.Kofta i glada färger endast 100 kr just nu. Finns i fler färgkombinationer.Sneaker i satin och skinnimitation, 100 kr på rea. Finns även i svart och blått. Jag kom hem med ett par vita, men hade de funnits i min storlek i de andra färgerna hade nog de också fått följa med hem....


Denna tröja fastnade jag för direkt när jag såg den på galgen, men när den åkte på blev jag blekare än blekast. Så den fick hänga kvar på galgen, 199 kr.Översvämning.

Har idag fått en föraning om hur det kommer bli när all snö smält.
På stora Spiralen-parkeringen var det det en ankelhög damm.
Inte särskilt kul när man klev ur bilen.....
Och det här är ju bara början.....Humörhöjare.

Söndagen blev betydligt bättre än vad den var imorse.

När Lilleman tog sin middagslur tog jag sällskap av mina bonuscheckar och åkte ner till stan en sväng.
Hade bestämt mig för att inte inhandla några mörka vinterkläder utan bara ljusa vårfärger och jag lyckades faktiskt ganska så bra.
Är väldigt nöjd med mina inköp. Så humöret vände helt klart och sedan fortsatte det att stiga då vi åkte hem till goda vänner på eftermiddagen för att fika och prata lite. Lilleman fick dessutom "leka av sig" med sin lille kompis.

Jag spenderade dagen i Monkis reafynd från topp till tå.

Grovstickad kort tröja och kjol för den enorma summan av 60 kr - tillsammans!Välkommen hit!

Jag är en ung börjar-närma-mig-40-åring som bor i Norrköping i ett litet hus tillsammans med min man och tre busfrön till grabbar. Min vardag är en intensiv blandning av allt mellan höga tvättberg till legofyllda golv. Den kryddas dock med ett stort behov av det där lilla extra som glittrar, glimmar och förgyller tillvaron.

Jag är en godisälskande shopoholic som gärna tränar så mycket jag kan och får tillfälle till. Varje dag är en ny lärdom och ett konstaterande att jag faktiskt är en trebarnsmamma!

Hoppas Du ska trivas och vill titta in igen. Och lämnar Du ett litet avtryck blir jag strålande glad!

Kontakt: hanna.didrikson@hotmail.com