Min kväll kommer spenderas tillsammans med...

dsc01868 (MMS)

Min kväll kommer spenderas tillsammans med dessa.....Bristande hjärnkapacitet.

Nu börjar det bli lite jobbigt att tänka.
Hjärnan börjar liksom bli lite trött på att arbeta oavbrutet hela tiden.
I måndags kväll plöjdes nästan 50 sidor på engelska igenom, igår var det bara 20 (som tur var). Ikväll kan vi dock låta hjärnan vila helt och hållet (iallafall från den typen av arbete) vilket är behövligt.
Idag hade vi vårat första "test" på hur vi är som bedömare. Det gick bra och man fick lite bekräftelse på att man inte är på helt fel spår vilket är skönt.
Imorgon väntar ännu en lång dag bestående av hel del test,
 så då gäller det att koppla på hjärnan igen.

Men ikväll ska jag inte ägna mig åt så mycket mer än att få i mig lite mat och slappa framför TV´n.
De utmaningarna tror jag min hjärna klara av.....First day - check!

Första dagen gjord. Eller den är ju inte helt slut än eftersom vi har en massa att läsa (på engelska) inför morgondagen. Men korvstoppningen är iallafall till ända för dagen. Detta är svårt och vad jag förstår så blir det inte lättare längre fram i veckan precis.... Men det är kul och det är ju tur.

Bor på ett hotell vid Medborgarplatsen, så det är full rulle dygnet runt.
Igår kväll när jag kom var det en massa liv och rörelse på alla restauranger och pubar häromkring. Det är man ju inte riktigt lika van vid i Norrpan, på en söndag alltså. Fast jag tycker det är rikitgt mysigt, att man inte gör skillnad på vilken dag det är. Det är liv och rörelse oavsett och det passar mig perfekt!

På väg tillbaka till hotellet spanade jag på alla tänkbara restauranger där man kan beställa "take-out". Jag måste säga att jag drar mig aningens för att gå och sätta mig någonstans helt själv och äta. Nog för att det är mycket mer vanligt och "accepterat" här, men jag är inte riktigt där än. Det får mig bara att känna mig ensam på något sätt.
På väg hem spanade jag även på alla små grabbar jag mötte i Lillemans ålder.
Det gjorde lite ont i hjärtat varje gång jag såg någon som påminde om honom. Jag måste verkligen öva på min blödighet, eller snarare på att inte var så blödig! Det här är nyttigt för mig!

Skönt att skriva av sig lite, men nu ska jag nog sätta mig framför böckerna så jag sedan kan fixa mig något att äta och landa framför TV´n. Det måste jag ju erkänna att jag ser fram emot.Välkommen hit!

Jag är en ung börjar-närma-mig-40-åring som bor i Norrköping i ett litet hus tillsammans med min man och tre busfrön till grabbar. Min vardag är en intensiv blandning av allt mellan höga tvättberg till legofyllda golv. Den kryddas dock med ett stort behov av det där lilla extra som glittrar, glimmar och förgyller tillvaron.

Jag är en godisälskande shopoholic som gärna tränar så mycket jag kan och får tillfälle till. Varje dag är en ny lärdom och ett konstaterande att jag faktiskt är en trebarnsmamma!

Hoppas Du ska trivas och vill titta in igen. Och lämnar Du ett litet avtryck blir jag strålande glad!

Kontakt: hanna.didrikson@hotmail.com