Urkasst bredband!

Vårat bredband har uppnått sin fulla kapacitet denna månad vilket innebär att det tar ca en halvtimma att öppna upp en ny sida. Skitdåligt! Så jag åtekommer väl här den 1/10 :).

Inget internet på tre dagar!! Hur ska det gå? Som tur är åker vi bort med jobbet i två dagar så då blir ju inte abstinensen så stor :).

Det vankas stort jubileumsfirande på Vildmarkshotellet. Ska bli riktigt kul!
Så nu åker klänningen och klackarna fram igen!Coctailparty.

Igår hoppade jag i den lilla svarta och de höga klackarna.
Det vankades partaj x 3.
Det började hemma hos mig med förrätt och jordgubbsbubbel.
Sedan vandrade vi vidare till nästa ställe för huvudrätt och bubbel
och till sist intogs efterrätten (och bubbel) på ett tredje ställe!


Tjejligan!


Mycket god huvudrätt!


Hela drösen i soffan.


Bubbel!


Strike a pose.....


Redo för utgång.....

Sen dansades det en hel del på Bomull tills fötterna värkte.
Då blev det hemgång på cykeln.

PS. Bortse som vanligt från den lilla gubben med tungan. Han ger sig inte!Husägare!

Vilken dag det var igår! Jag har fortfarande inte fattat att vi äntligen är ägare till ett hus. Helt otroligt! Dessutom ett hus som är precis så som vi vill ha det. Ja, inte inredningsmässigt förstås. Där krävs det en hel del jobb, men allt annat är precis som vi vill ha det.

Allt hände så otroligt snabbt. Vid lunch på torsdagen hade ingen lagt något bud på huset, så vi la ett bud under utgångspris. Detta var såklart inte säljaren särskilt nöjd med. Han hade kallt räknat med mycket mer. Så de skulle fundera på om de ville acceptera vårat bud eller om de skulle dra igång nya visningar för att förhoppningsvis få fler intressenter. De bestämde sig dock för att ta vårat bud om vi höjde med 25 0000, vilket vi gick med på. Vi blev sen snabbt tvugna att ordna med en besiktningsman för om någon annan hörde av sig och la ett bud innan något kontrakt var skrivet skulle budgivningen vara ett faktum! Så igår lyckades vi få dit en besiktningsman som genomförde en 3 timmar lång besiktning och sedan skrev vi kontrakt!! Kl 17 kom jag hem och hade en timme på mig att förbereda inför kvällen och själv hinna piffa lite.....

Det löste sig dock väldigt bra med lite hjälp och kl 18 var allt, inklusive jag själv, klart. Kvällen blev mycket lyckad. Bilder kommer senare!!

Nu snurrar en massa tankar om allt vi vill göra med huset.
Den 1/1 -10 flyttar vi in!!!Välkommen hit!

Jag är en ung börjar-närma-mig-40-åring som bor i Norrköping i ett litet hus tillsammans med min man och tre busfrön till grabbar. Min vardag är en intensiv blandning av allt mellan höga tvättberg till legofyllda golv. Den kryddas dock med ett stort behov av det där lilla extra som glittrar, glimmar och förgyller tillvaron.

Jag är en godisälskande shopoholic som gärna tränar så mycket jag kan och får tillfälle till. Varje dag är en ny lärdom och ett konstaterande att jag faktiskt är en trebarnsmamma!

Hoppas Du ska trivas och vill titta in igen. Och lämnar Du ett litet avtryck blir jag strålande glad!

Kontakt: hanna.didrikson@hotmail.com