Tandlös

 
Vår lille kille har haft lite otur med sin ena framtand.
Den har fått en gunga på sig, den har landat på en sänggavel av trä och då den blev lite lös har den vickats på väldigt mycket av små pillriga fingrar.
Dödsstöten för tandens kvarvarande existens blev en studsboll som sonen antagligen tuggade på (är dock inte helt på det klara med vad som exakt hände).
 
 
Och med tanke på att man vanligtvis tappar sina framtänder runt 7 års ålder kan vår lille kille nu eventuellt se fram emot sisodär 3 år av tandlöshet.
Men det sitter ju inte i tänderna.
Han kommer ju vara precis lika go och charmig trots en framtand mindre.
 
 
Så var tisdagen snart gjord.
Denna gång har jag märkt av tidsomställningen mer än vad jag brukar.
Somnade i soffan vid 20-tiden igår och vaknade kl 5 i morse, riktigt pigg.
Var lite fundersam på hur kvällens träning skulle gå som enligt "kroppsklockan" skulle utföras kl 20:30, men det gick bättre än väntat och efter att ha tagit mig hem på ordentligt darriga ben känner jag mig nu riktigt pigg.
Tänk vad lite träning kan göra för kropp och själ.
 
Hoppas ni har haft en bra tisdag!
 


Välkommen hit!

Jag är en ung börjar-närma-mig-40-åring som bor i Norrköping i ett litet hus tillsammans med min man och tre busfrön till grabbar. Min vardag är en intensiv blandning av allt mellan höga tvättberg till legofyllda golv. Den kryddas dock med ett stort behov av det där lilla extra som glittrar, glimmar och förgyller tillvaron.

Jag är en godisälskande shopoholic som gärna tränar så mycket jag kan och får tillfälle till. Varje dag är en ny lärdom och ett konstaterande att jag faktiskt är en trebarnsmamma!

Hoppas Du ska trivas och vill titta in igen. Och lämnar Du ett litet avtryck blir jag strålande glad!

Kontakt: hanna.didrikson@hotmail.com