Lördagsbröd
Fyllda med fibrer och protein och smakade dessutom riktigt bra.
Kommer helt klart tillverkas fler gånger.
Svårare än så här är det inte:
Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda ihop 2 dl fiberhavregryn, 3 dl naturell kvarg och 1 tsk bakpulver.
Forma till varlfri form och grädda i ca 20 minuter.
Färdigt!
I morse laddade jag för en löprunda,
men blev alldeles förskräckt när termometern bara visade 1 grad.
Jag har verkligen inte förlikat mig med denna kyla än.
Usch!
Nu har termometern stigit till 5.
Kanske att jag ska bylsa på mig och ge mig ut en sväng ändå.
Lite frisk (och kall) luft har väl ingen dött av.
Eller?
MALIN
Gott med hemmagjort :) Flitig du är som bakar! Kram
mumsigt med lördagsbröd!! ser gott ut. ha en fin helg. rkam
Ser gott ut det måste testas,ja nu är det bra kallt om mornarna men kanske härligt att komma ut på en liten PW.kRAMAR
men ujuj så gott
Men så gott!
Ååå så gott o enkelt
Kram
Låter supergott och så enkelt, kram