Västkustmåndag

 
I dag har vi (syster och jag) morgonsprungit mellan Kungshamn och Smögen, fiskat krabbor (som såklart fick flytta tillbaka till havet igen efter att de beskådats ett tag), solat och badat (det sistnämnda stod dock enbart grabbligan för), njutit av strålande sol och huttrat av friska vindar, promenerat i mängder på bryggor och mellan trånga hus, fikat, smuttat på rosé och slappat och njutit av att bara vara här.
Alla tillsammans på en ny del av västkusten som vi inte upplevt tidigare.
 
 
En ljuvlig dag som gärna får upprepa sig imorgon.
Trots att de lovar regn och svala temperaturer.
Men vi lever på hoppet.
Och på den här dagen.
 
Hoppas ni haft en härlig måndag!
 


Sååå mysigt det ser ut

Friska vindar är det gott om :)
Här har det regnat hela dagen idag så vi håller oss inne. Hoppas på fint i morgon, räcker med en regnig dag. Ha det gott!

Madeleine

Oj vilken krabba och det ser riktigt mysigt ut! :-D

Åhh vad mysigt!! Ta hand om dig ♡

Ser underbart ut :)

Välkommen hit!

Jag är en ung börjar-närma-mig-40-åring som bor i Norrköping i ett litet hus tillsammans med min man och tre busfrön till grabbar. Min vardag är en intensiv blandning av allt mellan höga tvättberg till legofyllda golv. Den kryddas dock med ett stort behov av det där lilla extra som glittrar, glimmar och förgyller tillvaron.

Jag är en godisälskande shopoholic som gärna tränar så mycket jag kan och får tillfälle till. Varje dag är en ny lärdom och ett konstaterande att jag faktiskt är en trebarnsmamma!

Hoppas Du ska trivas och vill titta in igen. Och lämnar Du ett litet avtryck blir jag strålande glad!

Kontakt: hanna.didrikson@hotmail.com