Värme


Trots att det känns fullt tillräckligt att bara vara och njuta när sommaren visar sig från sin bästa sida behövde flera i sällskapet aktiveras.
Så igår blev det en liten tripp till Varberg.
Termometern visade nästan 30 grader och solen strålade.
Varje gång man var någonstans där det var luftkonditionerat hann man glömma bort hur varmt det var och blev lika överraskad varje gång när man klev ut och rakt in i den varma väggen.
Utomlandskänsla.
 
 
Det blev såklart ett besök på Varbergs fästning och så en sen lunch innan vi åkte hem igen.
 
Sommaren fortsätter att bjuda på toppenväder och hela onsdagen har spenderats i solen, i en bikini med en bok framför näsan.
Men nu börjar rastlösheten ge sig till känna och en löprunda väntar.
 
Är så otroligt tacksam för att vi får uppleva riktig sommar innan ledigheten är över.


Härligt!

Underbart! Själv började jag jobba i veckan, hade önskat att jag hade valt lite senare semester i år;) men får njuta av varma kvällar istället:)

Kram

Underbara värme! Njuter för fulla muggar!
Kram

Välkommen hit!

Jag är en ung börjar-närma-mig-40-åring som bor i Norrköping i ett litet hus tillsammans med min man och tre busfrön till grabbar. Min vardag är en intensiv blandning av allt mellan höga tvättberg till legofyllda golv. Den kryddas dock med ett stort behov av det där lilla extra som glittrar, glimmar och förgyller tillvaron.

Jag är en godisälskande shopoholic som gärna tränar så mycket jag kan och får tillfälle till. Varje dag är en ny lärdom och ett konstaterande att jag faktiskt är en trebarnsmamma!

Hoppas Du ska trivas och vill titta in igen. Och lämnar Du ett litet avtryck blir jag strålande glad!

Kontakt: hanna.didrikson@hotmail.com