Tröttis....

Första heldagen på dagis gjord! Första hämtningen av mamma gjord! Första kvällen av många på tu man hand gjord! Nu är jag dock så jättetrött! I natt var det ingen höjdare då Lilleman vaknade mycket och var ledsen och sedan skulle han upp vid 5-tiden! Efter detta väntade sedan en heldag på jobbet. Hoppas verkligen vi kommer orka detta, att hålla ut tills han sover lite bättre. I natt blir det dock lite bättre för min del då det är F´s natt. Vi får helt enkelt ta varannan natt nu när vi båda jobbar.

Dagarna känns som de kommer bli ganska så lika framöver. Hämta på dagis. Leka en stund. Äta mat. Bada. Läsa böcker. Borsta tänder. Äta välling och sedan nattning. Det är väl så min glamorösa vardag kommer se ut nu i korta ordval......

Lillemans ordförråd utökas för varje dag som går. Idag i badet var det "bubblor" som gällde.


Han är nu väldigt bestämd på att äta vällingen i sin säng. Han vill inte sitta i mammas knä längre. Killen håller på att bli stor....Tillbakablick:För två år sedan gjorde vi vår sista dag på kryssningen. Förutom Haiti och Jamaica hade vi även klarat av snorkling vid Grand Cayman och ett stopp i Mexico. Sista dagen avnjöt vi som sagt på båten med mycket sol, mat och en "hejdundrande" avslutningsshow på kvällen. En resa som måste göras om igen!!! Det har vi definitivt bestämt oss för.

Här kommer en liten kram till svärmor och svärfar som just nu befinner sig i Spanien.


Välkommen hit!

Jag är en ung börjar-närma-mig-40-åring som bor i Norrköping i ett litet hus tillsammans med min man och tre busfrön till grabbar. Min vardag är en intensiv blandning av allt mellan höga tvättberg till legofyllda golv. Den kryddas dock med ett stort behov av det där lilla extra som glittrar, glimmar och förgyller tillvaron.

Jag är en godisälskande shopoholic som gärna tränar så mycket jag kan och får tillfälle till. Varje dag är en ny lärdom och ett konstaterande att jag faktiskt är en trebarnsmamma!

Hoppas Du ska trivas och vill titta in igen. Och lämnar Du ett litet avtryck blir jag strålande glad!

Kontakt: hanna.didrikson@hotmail.com