Adventskalender.

I morgon är det den 1/12 och start för alla luck- och paketöppningar.
Förra året fick Lilleman sin adventskalender full med små paket.
I år har det inte blivit så.
Orken och tiden har inte riktigt funnits och det har istället inhandlats en färdig kalender som jag är övertygad om kommer bli oerhört populär. Bakom luckorna finns nämligen små spindelmannensaker som för tillfället är Lillemans stora idol.

Jag måste säga att jag saknar min adventskalender jag fick som liten.
Jag är fortfarande lika barnsligt förtjust i paket.
Men eftersom jag inte längre får någon sådan som vuxen har jag nu skapat min egen önskekalender här på bloggen. Varje dag fram till jul med start imorgon kommer jag öppna mina paket fyllda med sådant som jag önskar skulle funnits i min vuxna adventskalender.

Ses imorgon!Välkommen hit!

Jag är en ung börjar-närma-mig-40-åring som bor i Norrköping i ett litet hus tillsammans med min man och tre busfrön till grabbar. Min vardag är en intensiv blandning av allt mellan höga tvättberg till legofyllda golv. Den kryddas dock med ett stort behov av det där lilla extra som glittrar, glimmar och förgyller tillvaron.

Jag är en godisälskande shopoholic som gärna tränar så mycket jag kan och får tillfälle till. Varje dag är en ny lärdom och ett konstaterande att jag faktiskt är en trebarnsmamma!

Hoppas Du ska trivas och vill titta in igen. Och lämnar Du ett litet avtryck blir jag strålande glad!

Kontakt: hanna.didrikson@hotmail.com