Igen

 
Så var det dags igen för lille Alvin att drabbas av februari-feber.
Dryga veckan fick han vara frisk och det är väl i och för sig bra antar jag i dessa sjukdomstider.
Men trist och tråkigt ändå.
Att Alvin inte får vara frisk såklart, men även att behöva känna den där VAB-stressen som har en tendens att smyga sig på när man måste vara hemma från jobbet - igen.
Vi har överlag varit otroligt förskonade från sjukdom i vår familj och inte behövt vabba så mycket så många andra behöver, men ändå.
Det känns alltid lika trist och lite stessande att behöva vara hemma från jobbet.
 
Men jag ska försöka dämpa den känslan så mycket jag kan och istället försöka njuta av att få lite mer tid med mina grabbar.
Fokusera på det positiva.
 
 
Bygga enorma rymdskepp av lego och krypa ner i soffan bredvid tre guldklimpar som just nu är helt uppslukade av "Katten i hatten".
 
Det ska jag göra.


Välkommen hit!

Jag är en ung börjar-närma-mig-40-åring som bor i Norrköping i ett litet hus tillsammans med min man och tre busfrön till grabbar. Min vardag är en intensiv blandning av allt mellan höga tvättberg till legofyllda golv. Den kryddas dock med ett stort behov av det där lilla extra som glittrar, glimmar och förgyller tillvaron.

Jag är en godisälskande shopoholic som gärna tränar så mycket jag kan och får tillfälle till. Varje dag är en ny lärdom och ett konstaterande att jag faktiskt är en trebarnsmamma!

Hoppas Du ska trivas och vill titta in igen. Och lämnar Du ett litet avtryck blir jag strålande glad!

Kontakt: hanna.didrikson@hotmail.com