Shopping i Halmstad.

Det finns många saker man kan göra utomhus en blåsig torsdagsmorgon vid 06.30.

Sovmorgon på semestern är överskattat (försöker jag iallafall intala mig själv).

Idag har det inte varit väder för att ligga på stranden och pressa. Det har blåst stormvindar och regnet har fallit både nu och då i varierande styrka. F och jag fick då lyxa till det lite genom att åka in till Halmstad och shoppa loss på egen hand! Vi har vissa traditioner när vi är här nere på semester och att åka in till Halmstad för en heldag med shopping är en av dessa. Vi fyndande faktiskt en hel del. När man reashoppar så här i slutet av sommaren gäller det att inhandla plagg som går att använda även på hösten och det lyckades vi ganska så bra med. Det är en väldigt tillfredsställelse och ger näst intill endorfinpåslag när man kommer hem med riktiga fynd som inte kostat särskilt mycket. När jag shoppar kläder satsar jag mer på kvantitet än kvalitet. Jag tröttnar så snabbt på många av mina kläder och då kan jag inte köpa dyra märkeskläder.

När vi sprang mellan affärerna kom det ibland riktiga skyfall som gjorde det näst intill omöjligt att ge sig ut trots paraply. Det bara forsade fram vatten längs gatorna och jag som var iklädd sandaler blev genomsur om fötterna.


Väl tillbaka i Paradiset igen regande det inte, men blåste riktigt ordentlig. Vi tog en kvällspromenad i motvind! Får se det som träning eftersom jag naturligtvis inte kom iväg på någon löprunda idag. Gör ett nytt försök imorgon.......


Välkommen hit!

Jag är en ung börjar-närma-mig-40-åring som bor i Norrköping i ett litet hus tillsammans med min man och tre busfrön till grabbar. Min vardag är en intensiv blandning av allt mellan höga tvättberg till legofyllda golv. Den kryddas dock med ett stort behov av det där lilla extra som glittrar, glimmar och förgyller tillvaron.

Jag är en godisälskande shopoholic som gärna tränar så mycket jag kan och får tillfälle till. Varje dag är en ny lärdom och ett konstaterande att jag faktiskt är en trebarnsmamma!

Hoppas Du ska trivas och vill titta in igen. Och lämnar Du ett litet avtryck blir jag strålande glad!

Kontakt: hanna.didrikson@hotmail.com