Lite ändrade planer

 
Egentligen borde vi just nu befinna oss på en av de bästa ställena jag vet.
Efter en låååång dag i bilen skulle vi nu äntligen kommit fram, andats in den där underbara luften, släpat in all packning, tänt en brasa och sjunkit ner i soffan.
Men istället har vi haft en ganska så soft dag här hemma som bestått av en massa sol, lite vind, coola kids, utomhuslek, löpning, påskägg (första omgången), lekkompisar på besök och hemmagjorda hamburgare.
 
Delar av vårt resesällskap har blivit sjuk och vår nya bil är i behov av lite justeringar som inte går att åtgärda förrän på måndag.
Men sen, sen ska vi förhoppningsvis klämma in oss i nya vrålåket och bege oss iväg.
Bara att det blir några dagar senare än det var tänkt......
 


Hej,

Vill bara tipsa om Bamba.se 's tävling för bloggare där man kan vinna en av 150 goodiebags som lottas ut, innehållandes fina barnprodukter och leksaker. Här kan du läsa mer om hur du tävlar: http://admin.getanewsletter.com/s/landing/Ab54sR/

Hoppas ni hade en fin helg och att ni kom iväg idag! 💜
Härliga bilder på grabbarna! 🌞 kram kram

Pojkarna strålar verklugen ikapp med aolen. Önskar er en fin ledighet tillsammans. Kram Jenny Ageton

Välkommen hit!

Jag är en ung börjar-närma-mig-40-åring som bor i Norrköping i ett litet hus tillsammans med min man och tre busfrön till grabbar. Min vardag är en intensiv blandning av allt mellan höga tvättberg till legofyllda golv. Den kryddas dock med ett stort behov av det där lilla extra som glittrar, glimmar och förgyller tillvaron.

Jag är en godisälskande shopoholic som gärna tränar så mycket jag kan och får tillfälle till. Varje dag är en ny lärdom och ett konstaterande att jag faktiskt är en trebarnsmamma!

Hoppas Du ska trivas och vill titta in igen. Och lämnar Du ett litet avtryck blir jag strålande glad!

Kontakt: hanna.didrikson@hotmail.com