En oväntad guldgruva

Tisdag och tröttheten sitter som en tung keps på huvudet.
Nätterna fortsätter att bjuda på alldeles för lite sömn och november fortsätter att hålla hösten vid liv.
Fast idag har den faktiskt bjudit på en hel del sol så jag ska inte klaga för mycket.
Det jag däremot kan klaga på är min klantighet som gjorde att det inte bara var Alvins morot som blev skalad tidigare ikväll, utan även min fingertopp vilket gör att vartannat ord här blir felstavat pga att ena långfingret är alldeles för tjockt bandagerat och trycker på minst tre till tangenter vid varje tangenttryck än det var tänkt.
 
Nog med klagandet och över till något helt annat.
I år är jag faktiskt ute i lite god tid vad gäller adventsförberedelser.
Redan i helgen som gick inventerade jag bland alla stakar och annat pynt, inhandlade nya stakar och ett gäng extra glödlampor vilket gör att jag med enkelhet kan adventspynta i helgen utan att behöva stressa runt för mycket.
Bara njuta av att ljusens högtid äntligen är här.
 
 
Jag har via både bloggar och Instagram upptäckt att man kan göra riktiga små inredningsfynd på Netto. En mataffär jag sällan besöker, men som på sista tiden fått betydligt fler besök av undertecknad.
Har dock insett att det är rena lyckoträffar om man finner det man söker eftersom guldkornen snabbt försvinner och inte finns i så många upplagor.
 
Ljusstaken ovan är dock ett sådant fynd jag hade turen att lyckas knipa.
Stjärnan fick följa med i farten.
 
 
Och så lite vinterkänslor med ett ljushus och ett gäng granar för nästan inga pengar alls.
 
Så tummen upp för Netto som definitvt har överraskat.
I alla fall mig.


Å ljusstaken är jättefin!!! Jag köpte tre ljuslyktor på netto härom helgen! Verkar som man kan hitta en del roligt där! Sett snygga koppar-skålar och snygga ljuslyktor också!
Jobbigt med fingret!!! Hoppas det läker snabbt!
Kram

Netto verkar ha det mesta,måste bara leta rätt på en butik:)ajdå med fingret hoppas det blir bättre,kram

Så sotis jag är nu. De var en som la ut på instragram som jag följer i guld/mässing? sååå fina... Synd att vi inte har netto. Alla verkar ha netto ;) Kram

Ljusstaken är så fin, likaså stjärnan. Netto är inget jag besöker men man kanske skulle ta en titt då och då, för det verkar som om många hittar små guldkorn där.

Välkommen hit!

Jag är en ung börjar-närma-mig-40-åring som bor i Norrköping i ett litet hus tillsammans med min man och tre busfrön till grabbar. Min vardag är en intensiv blandning av allt mellan höga tvättberg till legofyllda golv. Den kryddas dock med ett stort behov av det där lilla extra som glittrar, glimmar och förgyller tillvaron.

Jag är en godisälskande shopoholic som gärna tränar så mycket jag kan och får tillfälle till. Varje dag är en ny lärdom och ett konstaterande att jag faktiskt är en trebarnsmamma!

Hoppas Du ska trivas och vill titta in igen. Och lämnar Du ett litet avtryck blir jag strålande glad!

Kontakt: hanna.didrikson@hotmail.com