Vårkänsor!

Det känns som om hela Sverige har fått njuta av en vårfylld helg.
Överallt i bloggar, på Instagram och Facebook bombarderas man av bilder på utslagna vårlökar, gassande sol, sneakers och lyckliga barn.
Och man kan ju inte annat än att bara bli alldeles varm och glad i själen när man ser alla bilder.
 
Även vi har haft en sådan där helg.
Som när man kliver utanför dörren och inser att man tagit på sig en alldeles för varm jacka.
Då passar ju det ju alldeles utmärkt att använda de där bonus-checkarna som legat och bränt i plånboken ett tag nu och skaffa sig en tunn och sval trenchcoat som känns helt rätt i vår.
 
Från H&M. Alltid lika härligt med lite gratis-shopping!
 
Trots en hel del förkylning hos samtliga familjemedlemmar har vi ändå kunnat njuta av helgen.
På lördagen var det b la dags för mello-kväll kombinerat med weekendplanering tillsammans med ett gäng härliga tjejer.
Kvällens resultat var väl av lite varierande art, men övervägande positivt då vi hade en mycket trevlig kväll och äntligen lyckades boka ett datum då det bär av till Budapest. Det mindre lyckade resultatet stod "mellon" för, men det är ju verkligen en världslig sak och redan glömt.
 
Jag var så uppfylld av vårkänslor att jag lät mina svarta kläder hänga kvar i garderoben och satsade istället på en färgglad lördags-strass och make.
 
Korallfärgad Topp och leomönstrad Kavaj från Vero Moda samt korallfärgad Rouge, Läppenna och Lippgloss från Make Up Store.
 
Helgen avslutade vi med att åka och fira två födelsedagsfirare i Finspång medan mannen låg hemma och kurerade sig från den mest envisa förkylning vår familj varit drabbad av på väldigt länge.
Grabbarna verkade dock återställda då det kändes som om de gjorde slut på all energi de samlat på sig under den senaste veckan och jag somnade ovaggad i soffan så fort grabbarna bäddats ner väl hemma igen.
 
I dag vaknade vi upp till ännu en solig dag vars förmiddag spenderades i lekparken tillsammans med en vän och hennes dotter.
 
 
Även jag har varit riktigt förkyld under veckan som gått och inte kunnat träna.
Såg därför fram emot att ta en härlig pw i vårsolen när mannen kommer hem senare i eftermiddag
Men just nu har det blivit alldeles mörkt ute och jag bara väntar på att himlen ska öppna sig och sätta käppar i hjulet för min efterlängtade pw....
 
Kom tillbaka underbara vårsol!


S

Jag vaknade supertidigt i morse o då va det så fint väder så. Tyvärr var det borta vid nio redan. Men helgen gav en onekligen helt ny energi. Tack för det solen ;)
Riktigt snygg jacka du köpt. Jag blev riktigt sugen på en ny kappa nu ;)

Vist är det härligt med Vår känslor. Man får så mycket energi när det börjar blomma sopp bilarna börjar ta upp gruset. Luktar till och med vår.
Snygg kavaj från vero moda kolla på den i veckan =)
Å make up store måste gå ditt någon dag. Jätte fina grejer ;)
Å du är lika snygg som alltid.
Hoppas du kommer igång med träningen snart och att det blev en pw med mannen!
Kramiz G

Åh så underbart det är med vår! Hoppas nu att alla baciller flyr iväg i takt med att solen tittar fram mer och mer! Jättefin kappa vännen och gratis är ju aldrig fel! KRAM

Jamen det är ju helt otroligt !!! Men iår känner jag mej något snuvad på vintern... vi är liksom en månad för tidig, inte en snögnutta ?! Men jag njuter ändå ;)
Kram Kram P

Så snygg du är!
Ja fantastiska underbara vår! Vi har haft kanonfint väder i dag. Tyvärr hann jag inte njuta så mycket av det eftersom jag var först inne på gymmet och sen i bokhandeln. Men tids nog så hinner jag nog också ut :)
Kram

Så snyggt!!

Och vilket väder vi har haft! Det ryktas om uppåt 16-17 grader på vissa håll imorgon! Och jag är ledig :-)

Kram Nina

Det smittar av sig från alla håll. Jättefina foton på dig och din helg. Kram

Vilka fina o härliga bilder du bjuder på:)
Solen är så välkommen och nu kan det bara bli bättre o ljusare.kram

Tjatar igen = ))
Färgar du håret ??
Och i vilken färg ??

Ha en mysig lördag.
Kram Helene.

Välkommen hit!

Jag är en ung börjar-närma-mig-40-åring som bor i Norrköping i ett litet hus tillsammans med min man och tre busfrön till grabbar. Min vardag är en intensiv blandning av allt mellan höga tvättberg till legofyllda golv. Den kryddas dock med ett stort behov av det där lilla extra som glittrar, glimmar och förgyller tillvaron.

Jag är en godisälskande shopoholic som gärna tränar så mycket jag kan och får tillfälle till. Varje dag är en ny lärdom och ett konstaterande att jag faktiskt är en trebarnsmamma!

Hoppas Du ska trivas och vill titta in igen. Och lämnar Du ett litet avtryck blir jag strålande glad!

Kontakt: hanna.didrikson@hotmail.com