Lördagsmorgon

 
Frukost tillsammans med dessa små busfrön är sällan så där lugn och rofylld som en lördagsfrukost gärna skulle kunna få vara, men väldigt underhållande.
Storebror är på simskola med sin pappa och vi sitter och spanar ut genom fönstret i väntan på att solen ska titta fram och bjuda oss på ett härligt avsut på den sista sommarmånaden.
En månad som tyvärr inte varit så där jätte somrig, med mina mått mätt i alla fall.
Men vem vet - september kanske överraskar.
Trots att det är den första höstmånaden.
 
 
I dag väntar besök på Kolmårdens djurpark där grabbarna planerar att skaka rumpan tillsammans med Sean Banan. Ikväll får vi besök och tänkte bjuda på grillat.
Håller krampaktigt fast vid de där utomhusaktiviteterna för jag är verkligen inte färdig med sommaren än.
Det är ju faktiskt fortfarande augusti!
 
 
Hoppas ni får en fin och riktigt varm och solig lördag!
Hoppet finns alltid kvar.
 


Härligt att få äta frukost tillsammans med så härliga grabbar. Avundssjuk!

va söööta xD

Hoppas ni hade en rolig dag på Kolmården. Jag tyckte faktiskt att Sean banan va riktigt bra och förde ut ett bra budskap till barnen. Va ju kanon väder att gå i parken även om det va lite mycket folk.

/ Helen

mysigt! hoppas ni hade en trevlig helg. kram

Söta bilder på söta grabbar :)

Välkommen hit!

Jag är en ung börjar-närma-mig-40-åring som bor i Norrköping i ett litet hus tillsammans med min man och tre busfrön till grabbar. Min vardag är en intensiv blandning av allt mellan höga tvättberg till legofyllda golv. Den kryddas dock med ett stort behov av det där lilla extra som glittrar, glimmar och förgyller tillvaron.

Jag är en godisälskande shopoholic som gärna tränar så mycket jag kan och får tillfälle till. Varje dag är en ny lärdom och ett konstaterande att jag faktiskt är en trebarnsmamma!

Hoppas Du ska trivas och vill titta in igen. Och lämnar Du ett litet avtryck blir jag strålande glad!

Kontakt: hanna.didrikson@hotmail.com