1 dag kvar.

I morgon är sista arbetsdagen. Känns konstigt. Väldigt splittrat. Jag antar att det är bra för min kropp, men inte lika bra för själen. Jag är ju inte helt förtjust i att bara vara hemma och dessutom ta det lugnt och vila mycket. Hoppas verkligen inte att jag blir för rastlös. Alla säger till mig att jag ska ta tillvara på den här tiden nu, för sedan blir det inte så mycket vila och egentid. Och det är ju sant, men jag kommer helt klart sakna den sociala biten. Trivs otroligt bra på mitt jobb med mina härliga arbetskamrater och det kommer bli lite trist att bara gå hemma. Men jag ska göra allt för att försöka njuta så mycket jag kan av lugn och ro och egentid, för sedan kommer jag säkert längta tillbaka till den här tiden,
ibland i alla fall.....The belly, v 34 (33+0).


Välkommen hit!

Jag är en ung börjar-närma-mig-40-åring som bor i Norrköping i ett litet hus tillsammans med min man och tre busfrön till grabbar. Min vardag är en intensiv blandning av allt mellan höga tvättberg till legofyllda golv. Den kryddas dock med ett stort behov av det där lilla extra som glittrar, glimmar och förgyller tillvaron.

Jag är en godisälskande shopoholic som gärna tränar så mycket jag kan och får tillfälle till. Varje dag är en ny lärdom och ett konstaterande att jag faktiskt är en trebarnsmamma!

Hoppas Du ska trivas och vill titta in igen. Och lämnar Du ett litet avtryck blir jag strålande glad!

Kontakt: hanna.didrikson@hotmail.com