Soliga västkusten.

Är åter igen på den västra sidan av landet.
Dock inte i Halland denna gång utan i Västergötland.
Är och hälsar på släkten som befinner sig här.

Kom ner i torsdags och i går gjorde vi Liseberg. Vi lämnade smågrabbarna hemma hos mamma & co och ägnade oss därmed helt och hållet åt vår äldste son. Han stormtrivdes bland alla karuseller och åkte nog allt som han fick åka. Vi befann oss därför i den delen av parken där jag knappt varit förut. Har alltid varit helt tokig i att åka allt som kittlar ordentligt i magen och förr om åren inhandlades det åkband när Liseberg besöktes och sedan åktes det så mycket som möjligt. I går åkte jag bara Farfars bilar...... :). Men dagen var Lillemans och mamman och pappan får åka dit själva någon annan gång.

Välkommen hit!

Jag är en ung börjar-närma-mig-40-åring som bor i Norrköping i ett litet hus tillsammans med min man och tre busfrön till grabbar. Min vardag är en intensiv blandning av allt mellan höga tvättberg till legofyllda golv. Den kryddas dock med ett stort behov av det där lilla extra som glittrar, glimmar och förgyller tillvaron.

Jag är en godisälskande shopoholic som gärna tränar så mycket jag kan och får tillfälle till. Varje dag är en ny lärdom och ett konstaterande att jag faktiskt är en trebarnsmamma!

Hoppas Du ska trivas och vill titta in igen. Och lämnar Du ett litet avtryck blir jag strålande glad!

Kontakt: hanna.didrikson@hotmail.com