First day - check!

Första dagen gjord. Eller den är ju inte helt slut än eftersom vi har en massa att läsa (på engelska) inför morgondagen. Men korvstoppningen är iallafall till ända för dagen. Detta är svårt och vad jag förstår så blir det inte lättare längre fram i veckan precis.... Men det är kul och det är ju tur.

Bor på ett hotell vid Medborgarplatsen, så det är full rulle dygnet runt.
Igår kväll när jag kom var det en massa liv och rörelse på alla restauranger och pubar häromkring. Det är man ju inte riktigt lika van vid i Norrpan, på en söndag alltså. Fast jag tycker det är rikitgt mysigt, att man inte gör skillnad på vilken dag det är. Det är liv och rörelse oavsett och det passar mig perfekt!

På väg tillbaka till hotellet spanade jag på alla tänkbara restauranger där man kan beställa "take-out". Jag måste säga att jag drar mig aningens för att gå och sätta mig någonstans helt själv och äta. Nog för att det är mycket mer vanligt och "accepterat" här, men jag är inte riktigt där än. Det får mig bara att känna mig ensam på något sätt.
På väg hem spanade jag även på alla små grabbar jag mötte i Lillemans ålder.
Det gjorde lite ont i hjärtat varje gång jag såg någon som påminde om honom. Jag måste verkligen öva på min blödighet, eller snarare på att inte var så blödig! Det här är nyttigt för mig!

Skönt att skriva av sig lite, men nu ska jag nog sätta mig framför böckerna så jag sedan kan fixa mig något att äta och landa framför TV´n. Det måste jag ju erkänna att jag ser fram emot.F+F

Hej igen Hanna! Vi förstàr du längtar efter din lilla prins, men honom har vi fàtt prata med idag.

F+W var och besökte Oma med Vaniljgifflar och dà passade de pà och ringa oss. William var eld och làgor och bubblade pà om att han bakat kakor. Vi tyckte William pratade väldigt mycket och bra. Vi missar ju en hel del när vi är borta sà lànga peri-oder och det märks. Du ska ha det bra under veckan

i storstaden och vi förstàr att det inte är nàgon enkel kurs du ska gà. Dock vet vi att du klarar av

detta, trots att du fàr jobba för tvà.

Kramar fràn oss i söder.

Välkommen hit!

Jag är en ung börjar-närma-mig-40-åring som bor i Norrköping i ett litet hus tillsammans med min man och tre busfrön till grabbar. Min vardag är en intensiv blandning av allt mellan höga tvättberg till legofyllda golv. Den kryddas dock med ett stort behov av det där lilla extra som glittrar, glimmar och förgyller tillvaron.

Jag är en godisälskande shopoholic som gärna tränar så mycket jag kan och får tillfälle till. Varje dag är en ny lärdom och ett konstaterande att jag faktiskt är en trebarnsmamma!

Hoppas Du ska trivas och vill titta in igen. Och lämnar Du ett litet avtryck blir jag strålande glad!

Kontakt: hanna.didrikson@hotmail.com