Ny säng.

Vi har spenderat eftermiddagen på IKEA (tillsammmans med några fler...).
Var på jakt efter en ny säng till Lilleman som behöver flytta ur sin spjälsäng.
Om vi får vara helt egoistiska så hade han gärna fått sova i spjälsängen ett tag till då vi vet var vi har honom. Nu antar vi att det kommer bli en hel del spring på kvällar och nätter när han helt plötsligt kan ta sig i och ur sängen helt själv. Men någon gång måste man ju ta steget och vi tänkte ta det ett tag innan bebisarna kommer så han inte upplever att de "tar hans säng".

Vi är iallafall väldigt nöjda med valet av säng eftersom vi för tillfället är helt insnöade på förvaring, förvaring och åter igen förvaring.......

Vi kom för övrigt hem med ytterligare några förvaringsprojekt, ett antal kuddar som förhoppningsvis ska göra min nattsömn lite skönare och så ett gäng värmeljus såklart. Är väldigt nöjda med dagens skörd.

Onsdagens:

Spetsskjorta, Kofta & Jeans från H&M.

Nu väntar "Eclipse" (ja jag vet, vi är hur sena som helst med att se den, men bättre sent än aldrig) och några refreshers (nostalgitripp). Om jag kan slita min man från sängmonteringen vill säga.......


Välkommen hit!

Jag är en ung börjar-närma-mig-40-åring som bor i Norrköping i ett litet hus tillsammans med min man och tre busfrön till grabbar. Min vardag är en intensiv blandning av allt mellan höga tvättberg till legofyllda golv. Den kryddas dock med ett stort behov av det där lilla extra som glittrar, glimmar och förgyller tillvaron.

Jag är en godisälskande shopoholic som gärna tränar så mycket jag kan och får tillfälle till. Varje dag är en ny lärdom och ett konstaterande att jag faktiskt är en trebarnsmamma!

Hoppas Du ska trivas och vill titta in igen. Och lämnar Du ett litet avtryck blir jag strålande glad!

Kontakt: hanna.didrikson@hotmail.com