En dag på stranden.

Idag har vi haft en jättehärlig dag i solen. Dagen började inte så bra (vädermässigt), men vid lunch sprack det upp och blev jättefint! Vi drog ner hela gänget till stranden och njöt.Jag jobbade stenhårt med mina vita ben....


Och Lilleman jobbade stenhårt med sina konstverk.


På eftermiddagen/kvällen kom kära systeryster ner och "joinade" västkustklanen. Hon är ledig några dagar från sitt sommarjobb. Härligt tycker jag!!


På kvällen kom även svärmor och svärfar över på en bit mat. Eller rättare sagt underbart god grillad mat med alla tillbehör man kan tänka sig. En mycket trevlig kväll med många glada skratt!


En och en annan grillad marshmallow slank även ner efter maten samt lite glass. Imorgon blir det nog en 6 kilometers runda igen.......


Här kommer förresten en dagens outfit i vinbärslandet.


Välkommen hit!

Jag är en ung börjar-närma-mig-40-åring som bor i Norrköping i ett litet hus tillsammans med min man och tre busfrön till grabbar. Min vardag är en intensiv blandning av allt mellan höga tvättberg till legofyllda golv. Den kryddas dock med ett stort behov av det där lilla extra som glittrar, glimmar och förgyller tillvaron.

Jag är en godisälskande shopoholic som gärna tränar så mycket jag kan och får tillfälle till. Varje dag är en ny lärdom och ett konstaterande att jag faktiskt är en trebarnsmamma!

Hoppas Du ska trivas och vill titta in igen. Och lämnar Du ett litet avtryck blir jag strålande glad!

Kontakt: hanna.didrikson@hotmail.com