Förvaring.

Fullspäckad dag.
På förmiddagen begav jag mig till IKEA för att inhandla en massa förvaringsboxar.
Trots att vi nu flyttar till större så har vi ändå mindre förvaringsutrymmen än i lägenheten.
Det beror mycket på att de förra ägarna var helt tokiga i isolering. De har sprutat vinden och sidovindarna fulla med isolering. Dessa hade annars varit utmärkta förrådsutrymmen.

Fajtades med en mängd människor på IKEA och MAXI.
ALLA hade verkligen planerat att handla inför nyår idag.
Borde jag ju kunnat räkna ut........ Tröja Bik Bok, Leggings Gina Tricot, Halsband JC, Armband MQ & Stövlar Din Sko.Gott nytt 2010:)

Tack! Det är ju så kul att inreda! Och som du säkert vet så finns det en massa inlägg under kategorin inredning ;)

Skönt att höra att de små kan äta dåligt i perioder.. Man blir ju lätt orolig.. Men som du sa, det är säkert pga tänderna som ständigt ploppar upp..Och sen måste jag bara säga vilken jäkla snygg tröja!! Var det länge sen du köpte den?? Vill ha vill ha, hehe..Ha det bra..

Kram

Välkommen hit!

Jag är en ung börjar-närma-mig-40-åring som bor i Norrköping i ett litet hus tillsammans med min man och tre busfrön till grabbar. Min vardag är en intensiv blandning av allt mellan höga tvättberg till legofyllda golv. Den kryddas dock med ett stort behov av det där lilla extra som glittrar, glimmar och förgyller tillvaron.

Jag är en godisälskande shopoholic som gärna tränar så mycket jag kan och får tillfälle till. Varje dag är en ny lärdom och ett konstaterande att jag faktiskt är en trebarnsmamma!

Hoppas Du ska trivas och vill titta in igen. Och lämnar Du ett litet avtryck blir jag strålande glad!

Kontakt: hanna.didrikson@hotmail.com